Vrij van Eetstoornis

onderneming
Coaching

Worstel je met onbeheersbare eetbuien, boulimia, binging of een andere eetstoornis? Beheersen eten en gewicht inmiddels je hele dag? Blijf er dan niet langer mee rondlopen.

Als ervaringsdeskundige en zelfstandig trainer en coach in Utrecht kan ik je helpen jezelf te bevrijden. Maak vandaag nog een afspraak voor een startsessie om de mogelijkheden te bespreken.

Eerst weten hoe ik werk en wat het je kan opleveren? Ga dan naar mijn website. Of download het gratis e-boek "Eerste Hulp Set bij Eetbuien" met 21 tips, oefeningen en meditaties (op MP3) om eetbuien te stoppen en voorkomen.

“Het leven is te mooi om het niet voluit te leven"

Als je worstelt met eetbuien, angst om aan te komen, schaamte over je lichaam en je eetgedrag, is het leven vaak geen pretje meer. Wat waarschijnlijk ooit begon als een 'onschuldige wens' om slanker te worden of meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, is inmiddels uitgelopen in iets dat je helemaal niet wilde: een obsessie voor eten en gewicht.

Wil jij weer terug naar lekker en normaal kunnen eten (zonder angst, eetbuien of compenseren)? Wil je je (weer) goed voelen in je lijf en tevreden zijn met jezelf, maak dan een afspraak voor een startsessie. In deze sessie krijg je meer helderheid over je eetprobleem (eetbuien, boulimia, eetverslaving) en wat je wilt bereiken. We kijken samen hoe je weer een gezonde relatie met eten kunt ontwikkelen en welke stappen hiervoor nodig zijn.

Iedereen z'n sleutel tot vrijheid

Iedereen die worstelt met een eetstoornis kan de weg naar vrijheid vinden. Een persoonlijke weg. Voor iedereen uniek.

Ik help mannen en vrouwen met eetbuien en boulimia zichzelf bevrijden van hun eetstoornis door middel van trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding.

  • Download het gratis e-boek "Eerste Hulp Set bij Eetbuien" met 21 tips en oefeningen om eetbuien te stoppen en voorkomen.
  • Of maak direct een afspraak voor een startsessie met speciale kennismakingskorting
  • Daarna kun je kiezen voor individuele sessies of het intensieve drie-maanden-programma "Bevrijd Jezelf". In dit programma komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor herstel.

Ik geloof in de kracht en de uniekheid van ieder mens

Als je een eetstoornis hebt, lukt het je alleen niet om deze voluit te benutten. Daarom help ik je graag jezelf bevrijden zodat je je volledig kunt ontwikkelen en zelfbewust en zelfstandig in het leven kunt staan.

Ik weet hoe het is om eetbuien te hebben en om een verstoorde relatie met eten en mijn lijf te hebben. Ik heb namelijk 7 jaar lang een eetstoornis gehad, waarvan vijf jaar boulimia. Het achter kunnen laten van mijn eetstoornis is mijn allergrootste bevrijding geweest. En die vrijheid gun ik iedereen die nu nog worstelt met eetbuien, eetverslaving, eetstoornis en boulimia. Als ervaringsdeskundige, trainer en coach weet ik dat ook jij de sleutel kunt vinden naar vrijheid. Bevrijd jezelf en maak vandaag nog een afspraak voor de eerste stap.

Charlie Paludanus

06 - 282 11 718

Wie

Jongeren
Volwassenen

Waar

Vleutenseweg 131
Utrecht

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

3