SENS uitvaarten

onderneming
Begrafenisondernemingen
Uitvaartondernemingen

SENS is een kleine, onafhankelijke en creatieve uitvaartonderneming in Utrecht-West van Simone Scholts, Meta Stevens en Indra van den Berg. Met onze theater- en muziekachtergrond begeleiden wij nabestaanden bij het vormgeven van uitvaart en afscheid.

Persoonlijke begeleiding betekent voor ons: niet alleen tijdens de uitvaart, maar in de hele periode tussen overlijden en uitvaart is er alle ruimte en tijd. Een afscheid is pas echt eigen als mensen het zelf kunnen vormgeven. Soms nog samen met degene die komt te overlijden, soms met nabestaanden onderling. Wij begeleiden, luisteren, denken mee, doen suggesties en nemen uit handen waar nodig.

SENS verzorgt uitvaarten met een persoonlijke en creatieve invulling, met oog voor de mens en haar omgeving, en met waardering voor het leven.

Alvast nadenken over je eigen uitvaart, of die van een dierbare? Bestel dan het werkboek 'Als ik later dood ben en wat ik dan zou willen.'

Gewoon kennismaken kan natuurlijk ook. We komen graag bij je langs, of ontvangen je op onze locatie naast de Dominicuskerk in Oog in Al.

Stuur een mail op info@sensuitvaarten.nl of bel 030 - 737 02 02

Wie

Volwassenen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Meta, Simone en Indra
8