Deskundige hulp bij eenzaamheid

Coaching

Ik ben Ymkje van den Dobbelsteen en ik ben Specialist Eenzaamheid. Met een in Nederland erkende cursus help ik je in 8 weken je gevoel van eenzaamheid op te lossen, zodat je voor de rest van je leven geen last meer hoeft te hebben van dat nare gevoel 

Een gevoel van eenzaamheid is een naar gevoel. Bovendien is het niet goed voor je fysieke, mentale, psychische en sociale gezondheid. Door middel van de in Nederland erkende cursus Creatief Leven, ontwikkeld door Jeanette Rijks, eenzaamheidsexpert bij Faktor5, help ik je in 8 weken zelf je gevoel van eenzaamheid op te lossen. We kijken goed naar wie je bent, wat je leuk en belangrijk vindt, wat je goed kan, wat je graag zou willen bereiken en hoe je daar kan komen. De cursus wordt meestal gedaan in een groep van 6 - 10 personen, maar 1 op 1 kan ook. Ook voor een workshop over eenzaamheid, kun je contact met me opnemen. Ik sta je graag te woord!

Kijk voor meer informatie op www.debloeiendevlinder.nl of bel me gerust eens op! Je kunt me ook volgen op Instagram of een connectie met me maken op LinkedIn.

Wie

Jongeren
Volwassenen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Ymkje van den Dobbelsteen
-8